Vi söker nu två installatörer för ett permanent anställningsförhållande. (29.09.2021)

Position 1, Mekanisk installatör / reparatör Mekanisk felsökning, underhåll och korrigerande åtgärder t.ex. tanktekniska ställdon, ventiler och andra mekaniska komponenter. Inte nödvändigt, men befintlig expertis inom enkel pneumatik och hydraulik anses vara en fördel. Arbetsbeskrivningen består huvudsakligen av installationsuppgifter för verkstadsverksamhet och nyproduktion, samt för täthet och regelbundna inspektioner av tankfordon, som utbildas internt.

Position 2, Mekanisk installatör / svetsare Plåtbearbetning och deras färdigheter (plåtkantning och designarbete). Skivarbetet görs dels med hjälp av tekniska bilder, dels enligt kundens önskemål. Arbetet kräver grundläggande svetsfärdigheter med tonvikt på aluminium (MIG / TIG). Arbetsbeskrivningen består huvudsakligen av plåt- och svetsarbete både i verkstadsprojekten och i nyproduktion, samt för täthet och regelbundna inspektioner av tankfordon, som utbildas internt.

För att lyckas i båda positionerna krävs en hurtig attityd och en vilja att utvecklas och lära sig något nytt. Omfattande möjligheter att utveckla kompetens inom olika områden av tankteknik utbildas och erbjuds för arbetsuppgifter.

Ansökan kan skickas till:

info@laatusailiot.fi