Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta asentajaa.(29.09.2021)

Positio 1, Mekaaninen asentaja/huoltokorjaaja

Mekaaninen vianetsintä, huolto ja korjaustoimet mm. säiliötekniikan toimilaitteisiin, venttiileihin ja muihin mekaanisiin komponentteihin.

Ei välttämätöntä, mutta eduksi katsotaan jo olemassa oleva osaaminen yksinkertaisen pneumatiikan ja hydrauliikan osalta.

Työnkuva koostuu pääasiallisesti korjaamotoiminnan ja uudistuotannon asennustehtävistä sekä säiliöajoneuvojen tiiveys- ja määräaikaistarkastuksista, joihin koulutetaan sisäisesti.

Positio 2, Mekaaninen asentaja/hitsaaja

Ohutlevytyöt ja niiden osaaminen (levyjen särmäys ja muotoilutyöt). Levytyöt tapahtuvat osittain teknisten kuvien avulla, ja osittain asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työssä edellytetään perushitsaustaitoja painottuen alumiiniin (MIG/TIG).

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti levy- ja hitsaustöistä sekä korjaamon projekteissa että uudistuotannossa ja säiliöajoneuvojen tiiveys- ja määräaikaistarkastuksista, joihin koulutetaan sisäisesti

Molemmissa positioissa menestyminen vaatii reipasta asennetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Työtehtäviin koulutetaan ja tarjotaan laajat mahdollisuudet kehittää osaamista säiliötekniikan eri osa-alueilla.

Hakemuksesi voit halutessasi lähettää osoitteeseen:

info@laatusailiot.fi